Over USA4ALL

USusaworldA4ALL is een non profit vereniging die zich ten doel stelt de Verenigde Staten dichterbij Nederland te brengen. Wij voorzien in een breed pakket aan digitale en schriftelijke informatie voor alle Nederlandstalige bezoekers en/of lezers. Verder ontplooit de vereniging initiatieven die de Verenigde Staten van een positieve kant belichten.

Hoe willen wij dat bereiken? Door op internet een leidende rol in te nemen in de informatievoorziening met betrekking tot de Verenigde Staten. Verder bieden wij reisorganisaties, of anderen die interesse hebben in Amerika als vakantieland, de mogelijkheid om ons als professionals te gebruiken. Wij hebben de kennis en middelen in huis.

Informatie

Alhoewel de websites aanvankelijk voor met name reizigers bedoelt waren, groeide USA4ALL in de loop der jaren uit tot een nationaal begrip voor een ieder die ook maar iets, in de breedste zin des woord, wilde weten over de VS. Of dat nu reizen, politiek, zaken doen of emigratie was. Ruim 17 jaar later is USA4ALL ook al lang niet meer alleen voor reizigers en biedt het de meest uiteenlopende informatie aan omtrent de Verenigde Staten van Amerika.

Wij zoeken op non profit basis constant naar mogelijkheden om samen te werken met andere organisaties die dezelfde belangen en doelen nastreven. Wij zijn actief in kwaliteitsverbetering van reizen naar de Verenigde Staten. Met enige regelmaat toetsen wij de kwaliteit van Amerika reisorganisaties  met de alom geprezen Reistest.

Opgericht

De vereniging is in 1999 opgericht door Johan Christians. Door de enorme populariteit van USA4ALL was hulp al snel nodig en na net twee jaar in de lucht te zijn kwam Wop van Eis de gelederen versterken. Johan woont al een aantal jaren in de Verenigde Staten en heeft daar veel ervaringen opgedaan met de Amerikaanse cultuur. Wop handelt vanuit Nederland. Samen een unieke combinatie.

Media

Uiteraard kunnen zij het niet alleen. USA4ALL is erg blij met haar redacteuren

U kunt USA4ALL tegenkomen op diverse plekken:

 

Johan Christians & Wop van Eis