Alamo autohuur ervaringen zijn belangrijk voor ons. Alamo is een van de “bekende” autoverhuurbedrijven. Deel uw ervaringen die u heeft met deze organisatie met ons! Vergeet niet te vermelden in welke stad u uw auto heeft gehuurd. Denk bij de beoordeling aan de snelheid aan de balie, de bereikbaarheid van het verhuurstation, het vragen voor een upgrade of extra verzekeringen. Kreeg u een spiksplinternieuwe auto of was deze al redelijk gebruikt?

*Klik hier op uw prijs te berekenen bij Alamo Autoverhuur*

Alamo autohuur ervaringen

Alamo Amerika Autohuur

Waarom een auto huren via Alamo?

Bij Alamo boekt u 24 uur per dag een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Met de No-Risk garantie koopt u uw eigen risico volledig af.

Autohuur in Amerika

Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen zoals Amerika & Canada. Alamo heeft huurauto’s in diverse categorieën tegen een scherp tarief, met een optimale service. Zoekt u een SUV voor uw rondreis door Canada, een minivan in Amerika of wellicht een personenauto? Check Alamo.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 32 reviews
by Ben van Velzen on Alamo Autohuur
Kosten GPS extra in rekening
Verzorging van documenten: slecht
Prijs / Kwaliteit: tot nu toe slecht

In januari hebben wij via een reisorganisatie een Auto bij Alamo gehuurd. Gold Pakket inclusief extra betaalde GPS.Bij aankomst in Orlando getekend voor de auto en bij navraag of de GPS in de auto was. Dit was niet het geval. Dus kregen wij een box mee waar de GPS in zat. We moesten wel tekenen voor de GPS. Dit lijkt mij logisch. Maar bij het inleveren van de GPS werd er 304,44 dollar in rekening van mijn creditcard gebracht. Navraag bij de reisorganisatie blijkt dat ik de GPS gekocht zou hebben???? er stonden 2 handtekeningen op het formulier dus dag geld. En wij denken dat het voor de borg was. Maar waar is de GPS van de reisorganisatie gebleven???

Lijkt mij dat jullie dit met terugwerkende kracht kunnen claimen bij de reisorganisatie. U zegt zelf "tekenen lijkt mij logisch" . Wij raden iedereen aan om goed te lezen waar hij/zij voor tekent.

by tegelaar on Alamo Autohuur
NIET HUREN BIJ ALAMO
Verzorging van documenten: BAGGER
Prijs / Kwaliteit: SLECHT

Bij aankomst in Boston onvriendelijke medewerker die alleen maar lul verhalen ophangt en verteld dat de auto te klein is voor 6 personen terwijl bij de huur we dit al gemeld hadden en op site je er met 7 personen en 4 grote en 2 kleine koffers in kon. Nee moeste 600 dollar bij betalen. Zelfde geintje in LA maar daar 750 dollar voor 15 dagen bij moeten betalen terwijl boston om 2 dagen ging. Kortom als we niet afgedongen hadden waren we drie dubbele kwijt waar we voor gehuurd hadden in eerste plaatst. Daarnaast schrijven ze af zonder rekening en probeer maar terug te halen. EEN ADVIES NIET VIA ALAMO , VELE KLANTEN HEBBEN ZELFDE GEHAD

Beste tegelaar, Je bent niet verplicht een upgrade te nemen. Je schrijft dat je bij moest betalen, dit klink als een verplichting. Dit lijkt ons onwaarschijnlijk.

by Linda on Alamo Autohuur
goede auto, onvriendelijke service

We haalden onze SUV af na een vlucht van 9 h, voor ons midden in de nacht dus en werden snel geholpen door een enorm onvriendelijke vrouw aan de balie van Alamo in Orlando. We hadden alles al geregeld en betaald aan reisbureau dus contract nog eens heel goed gelezen voor we tekenden en groter model afgewezen. We mochten kiezen uit verschillende SUV's. Onze Nissan reed heel goed maar was wel best vuil vanbinnen. (vlekken van eten en drinken). 500 euro betaald voor 2 weken.

by Laureen on Alamo Autohuur
Natte vloer

We hadden Nissan Sentra in Miami gehuurd en het bleek dat de vloer onder de matten zo ongeveer blank moest staan. Eerst denk je nog: droogt wel op, maar als je maar iets liet vallen, was het meteen kledder. Ook een manier om uit te vinden dat je favoriete wandelschoenen lek zijn, maar je loopt dan wel meteen een paar dagen met natte voeten. Want een natte schoen droog je niet zomaar, ondanks dat we ze in de hotels voor de airco zetten. In Fort Myers met het servicenummer gebeld en we werden 'even' in de wacht gezet, Met een Nederlandse gsm loopt het aardig op als dat 'even' ruim twintig minuten duurt. We konden de auto meteen omruilen op de luchthaven van Fort Myers. Het water was waarschijnlijk condens van de airco. Jammer dat dit gebeurde, pech.. Service was verder prima.

by Rotterdammer on Alamo Autohuur
Goed bedrijf
Verzorging van documenten: Prima

2x gehuurd. Beiden keren een tahoe. 1ste x een tahoe meegekregen met amper 2000 Miles erop. Perfecte auto. Na en paar dagen ging helaas de gehuurde garmin kapot. Bij ophaal punt zonder problemen omgeruild.
2e x ook een tahoe gehuurd, ook weer amper een jaar oud, echter met wegrijden liep er iets vreselijk aan. Geen probleem.....gratis upgrade naar een suburban. Weer een wagen met amper 2000 Miles erop. Perfect!!

Enige minpuntje is dat de sleutel en reserve sleutel aan 1 ring zitten en niet los mogen. Niet prettig als je met 2 chauffeurs te maken hebt. Daarbij is het een grote bos die je gewoon slecht even in je broekzak kunt stoppen en als je de bos kwijt raakt ben je gelijk alles kwijt en kan je niks meer.
Dit verdient zeker een aandachtspunt.

In september gaan we weer en de auto is alweer gehuurd bij alamo!

by Ton on Alamo Autohuur
Top service
Verzorging van documenten: Super

Omdat ik altijd wordt opgehaald op LAX .huur ik hem bij een lokale verhuurder in de stad .op katella ave bij disney .ik huur altijd vanuit nl de kleinste maar omdat het erg druk is bij deze verhuur lokatie is mijn gereserveerde kleine wagen er nooit en heb tot nu toe altijd een grotere mee gekregen voor dezelfde prijs.1 x ondekte ze net voordat ik weg wilde rijden een scheurtje in de voorruit omdat ze alles weer moesten omboeken mocht ik zelf uit alle auto die er stonder er 1 kiezen zonder dat me dat extra ging kosten .dus top service

by Hans on Alamo Autohuur
Goed
Verzorging van documenten: Prima

Al vaak gehuurd bij Alamo, en altijd correct!

by Wop on Alamo Autohuur
Prima Auto
Verzorging van documenten: Prima
Prijs / Kwaliteit: Uitstekend

Prima SUV (Jeep) mee gekregen, het was geen luxe uitvoering maar voldeed aan alle eisen. Bij start ong. 20000 mile op de teller. We hebben voor ong. 0,21 cent per kilometer gereden. De verkoper vroeg nog wel of we een Upgrade wilde, maar toe hij doorhad dat we maar met ze tweeen waren begreep hij ook wal dat doorvragen zinloos was. Ook bij het vragen voor extra verzekering was 1 keer nee zeggen voldoende. We werden overigens supersnel geholpen. Ook bij het inleveren. Locatie in Dallas is prima te bereiken. Je gaat met Shuttle bus van en naar locatie.

by Susanne on Alamo Autohuur
Leuke auto, voor leuke prijs
Verzorging van documenten: Kan beter
Prijs / Kwaliteit: In orde

De service bij de balie had wat beter gekund. Meneer was ongeïnteresseerd en niet aardig. Toen wij aan gaven dat wij met vier volwassenen en 4 grote koffers niet in een Toyota Corolla zouden passen, reageerde hij niet eens, terwijl als hij op dat moment een grotere auto had aangeboden, we ja hadden gezegd. Uiteindelijk hadden we ons voorgenomen, omdat meneer zo chago was, dat wij in welke auto dan ook zouden passen met de volwassen en de bijbehorende koffers.

Uiteindelijk hebben we een mooie Chrysler 200 meegekregen, en paste het met passen en meten prima,nou ja, om even van het vliegveld naar de villa te rijden. Zonder de koffers was het een prachtige ruime auto, waar we veel kilometers in hebben gemaakt.

by Esther on Alamo Autohuur
Prima Auto voor prima Prijs!
Verzorging van documenten: Prima
Prijs / Kwaliteit: ++

Afgelopen juli 2013 een SUV gehuurd bij Alamo. Vrij nieuwe auto, die ons zonder problemen bijna 5000 kilometer door Amerika heeft gebracht. Uiteraard geprobeerd of we de auto met volle tank willen nemen, echter afgewezen. Want hoe kan ik nu een auto met een lege tank inleveren?

Er is niet geprobeerd een grotere auto tegen meerprijs aan te bieden. Maar zolang je voet bij stuk houdt, (Elke maatschappij probeert het) krijg je gewoon de auto die je hebt geboekt of groter. In principe kan je in NL alles voor af regelen. Al met al hebben wij vaker auto's bij Alamo gehuurd tegen een aantrekkelijke prijs. (twee weken voor een SUV ong. 500 Euro, inlc verz)

Ik zou weer bij Alamo boeken als de prijs interessant genoeg is.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Alamo autohuur ervaringen

door USA4ALL leestijd: 1 min
0
%d bloggers liken dit: