Johan richtte in 1999 de USA4ALL website op omdat hij constateerde dat er betrekkelijk weinig informatie over de Verenigde Staten op het internet was te vinden. Vooral voor reizigers was er alleen maar een commerciële website beschikbaar met louter informatie gericht op commercie. Daarnaast hadden de Verenigde Staten geen verkeersbureau in Nederland.

Alhoewel de websites aanvankelijk voor met name reizigers bedoelt waren, groeide USA4ALL uit tot een nationaal begrip voor een ieder die ook maar iets, in de breedste zin des woord, wilde weten over de VS. Of dat nu reizen, politiek, zaken doen of emigratie was. Ruim 15 jaar later is USA4ALL ook al lang niet meer alleen voor reizigers en biedt het de meest uiteenlopende informatie aan omtrent de Verenigde Staten van Amerika.

Na jaar in jaar uit naar de Verenigde Staten te reizen als vakantieganger en ook om de websites van de broodnodige informatie te voorzien, besloot hij in 2010 definitief naar de Verenigde Staten te verhuizen om daar zijn eigen bedrijven te runnen. Turbulente jaren waren het gevolg met leuke en minder leuke ervaringen. Maar feit is dat de Verenigde Staten heel anders zijn dan Nederland.

Vanuit al die ervaringen zal Johan in een column actuele zaken bespreekbaar maken. Deze zullen de ene keer louter zakelijk informatief zijn, soms grappig maar ook pittig. Nooit zal Johan een kritieke houding afwenden of gevoelige onderwerpen laten liggen omdat het beter uit zou komen. U wordt expliciet en van harte uitgenodigd te reageren op de columns en standpunten die daarin geventileerd worden. Houdt u zich daarbij wel aan de geldende algemene beschaafde normen.

Volg de verhalen van Johan’s American life! Klik hier.

American Life

%d bloggers liken dit: