Antwan Jansen is met zijn foto Zonsondergang op ruby Beach in het Olympic N.P de winnaar van de  fotowedstrijd voorjaar 2017. De foto werd gekozen door een vakjury. De vakjury: “Prachtige foto waar direct het oog opviel. De inlopende lijnen, de reflectie en de symantrie van de kleuren maken deze foto een blikvanger. 

De foto Sunset Los Angeles van Marc VanDijck ontving 118 stemmen en was daarmee de winnaar van de publieksjury. De inzenders hadden het de jury niet gemakkelijk gemaakt. Vele mooie foto’s zijn er ingezonden. Vandaar dat we ook een aantal eervolle vermeldingen benoemen. Eervolle vermelding voor: Ilya Korzelius, Marcel van der Stoom, Peter Dekker en Floris Verweij! Zie hun foto’s onder aan dit bericht.

foto-op-xpozer-banner-ebook De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Xpozer. Antwan namens USA4ALL en haar sponsor, van harte gefeliciteerd! Antwan ontvangt zijn foto in HD Kwaliteit! (Xpozer XL (60x90cm, HD afdruk + spansysteem) twv. 75 euro!) Binnenkort start er weer een nieuwe fotowedstrijd houdt daarvoor onze site in de gaten!

xpozer-Banner-468-60

Winnende foto Antwan Jansen – Vakjury – Fotowedstrijd Amerika – Voorjaar 2017

Antwan Jansen - Zonsondergang op ruby Beach in het Olympic N.P

Reactie Antwan: 

Het Olympic N.P. in het uiterste noordwesten van de V.S. wordt niet veel door toeristen bezocht. Dit komt vooral omdat het niet op de gangbare toeristiche routes ligt. Eigenlijk is dit heel jammer want het is een prachtig gebied. In het N.P. vindt je bergen, bosen, gletsjers maar vooral prachtige ruige en verlaten stranden. Deze foto is gemaakt tijdens een zonsondergang op Ruby beach, samen met Second beach een van de mooiste stranden in Olympic N.P. Overweeg je ooit een reis naar een onbekender deel van de V.S. denk dan zeker aan het schitterende Olympic N.P.

Winnende foto Marc Vandijck – Sunset Los Angeles – Publieksjury – Fotowedstrijd Amerika

Marc Vandijck - Sunset Los Angeles

Eervolle vermeldingen

Peter Dekker - Mist

Peter Dekker – Mist

Marcel van der Stoom - Havasupai -GC

Marcel van der Stoom – Havasupai -GC

Ilya Korzelius - Grand Canyon

Ilya Korzelius – Grand Canyon

Floris Verweij - Off-road Harley

Floris Verweij – Off-road Harley

Antwan Jansen wint fotowedstrijd voorjaar 2017

door USA4ALL leestijd: 1 min
0
%d bloggers liken dit: