American Airlines, Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. De grootste luchtvaartmaatschappij van de wereld gemeten naar het aantal gevlogen passagierskilometers (het aantal betalende passagiers vermenigvuldigd met het gemiddelde aantal kilometers dat ze vliegen). De maatschappij is de op een na grootste in de wereld, na Air France-KLM, als je naar de verkoopcijfers kijkt. Het hoofdkantoor van de maatschappij is in Fort Worth, Texas, vlakbij Dallas-Fort Worth International Airport (DFW). American Airlines beschikt thans over een vloot van 615 vliegtuigen, en vliegt naar 157 bestemmingen in de Verenigde Staten. Heeft u met American Airlines gevlogen? Laat dan uw recensie achter! Hoe waren uw ervaringen? Wij horen het graag van u!

American Airlines

Website: AA.Com

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by Kingsfan on American Airlines
Niet zo slecht
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

American is een grote maatschappij die snel en vlot probeert om reizigers te helpen , door hun grootte worden oplossingen snel gevonden, meestal toch Ik ben op 24 vluchten nog nooit mijn bagage kwijtgespeeld vloot wordt wat ouder zoals overal personeel is soms zeer lief en soms niet, zoals overal eten trekt op niets, zoals overal meestal schema gerespecteerd maar hoe later op de dag hoe meer vertraging, zoals overal vanuit Belgiƫ meestal goedkoopste maatschappij en beste verbindingen ik ben al jaren lid van hun frequent flyer club en heb hier geen spijt van, kan u vele slechtere maatschappijen opnoemen maar dat is niet de bedoeling.

by Marius on American Airlines
Heerlijke trip
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

In de zomer van 2009 vanuit Amsterdam via Londen naar Los Angeles gevlogen met AA. Alles is eigenlijk perfect verlopen. Bij aankomst op Heathrow wordt je netjes door een AA medewerker opgevangen die je vertelt of je jezelf nog bij een loket moet melden, naar welke terminal je moet en tenslotte hoe je daar dan heen moet komen. In het vliegtuig was alles goed geregeld. Het was alleen even onduidelijkheid over het on-demand entertainment systeem. Dit bleef lang uit, en er werd ons niks over verteld. Na 3 kwartier ging het dan allemaal aan. De rest wijst zich uiteraard vanzelf. Het cabinepersoneel was supervriendelijk. Toen ik opmerkte dat het zo fijn was dat ze een lekker Nederlands biertje hadden zo ver van m'n thuis af kreeg ik de eerst volgende meteen gratis. Je kon het personeel zo vaak oppiepen als je wilde, en ze kwamen altijd snel en met een glimlach. Minpuntje is dat drinken (itt enkele andere intercontinentale airlines) niet gratis is. Voedsel was ook matig. Voor de rest super!

by Monofeliz on American Airlines
Ze vliegen wanneer het AA uitkomt
Verzorging van documenten: Slecht
Prijs / Kwaliteit: Goed

American Airlines vliegt op tijdstippen die hun uitkomt, tijdschema's bestaan niet meer, vliegtuigen staan regelmatig urenlang stil, wachtend op reparaties. Passagiers worden aan hun lot overgelaten. Ziedaar klachten die ik als hoteleigenaar in Midden Amerika krijg te horen van klanten die met AA gevlogen hebben. Mensen die 48 uur moesten wachten in Miami voordat ze verder konden reizen, of uren te laat vertrekken en om 2:30 uur a.m. in Miami aankomen, de douane gesloten, in het vliegtuig tot 5 uur A.M. moeten wachten voordat douane weer aanwezig is. Ik raad iedereen af om met AA te gaan vliegen als je graag enigszins op tijd wilt aankomen op de plaats van bestemming.

by Walter Heyligen on American Airlines
Opgelet met overstappen in Chicago
Verzorging van documenten: Slecht
Prijs / Kwaliteit: Goed

In juni 2007 hebben wij een vlucht van Brussel via Chicago naar Las Vegas geboekt. Alles verliep naar wens tot aan overstap Chicago. Wij hadden 2 uur voor volgende vlucht. Door trage bagage behandeling hebben wij deze vlucht gemist. Volgende vlucht was al volgeboekt. We kregen totaal geen medewerking van American Airlines, en ze waren zeer onvriendelijk. Hebben 8 uur vastgezeten op de luchthaven zonder enige compensatie. Onze bagage die met de vorige vlucht waren meegegaan (?) hebben meer dan 5 uren onbewaakt in Las Vegas gestaan. Op onze tickets voor deze vlucht stonden onze namen nog eens verkeerd vermeld. Zeker controleren. Let op want je hebt minstens een 50 tal minuten nodig om van de aankomst internationale vluchten naar vertrek binnenlandse vluchten te komen zonder rekening te houden met douane en immigratie.

American Airlines – Beoordeling

door USA4ALL leestijd: <1 min
0
%d bloggers liken dit: