Autoverhuurbedrijf Hertz werd in 1918 opgericht door Walter L. Jacobs die toen nog maar 22 jaar oud was. Het begon allemaal met 12 auto’s van het merk Ford die Walter L. Jacobs zelf opknapte om ze daarna te verhuren. Al snel groeide het autoverhuurbedrijf tot een ware onderneming en na vijf jaar had Hertz al een omzet van $1 miljoen per jaar.

In 1923 verkocht Walter L. Jacobs zijn bedrijf aan John Hertz maar bleef zelf wel in de directie. In 2005 werd het bedrijf voor $15 miljard verkocht aan een groep partijen. Het assortiment verhuurauto’s is vrij uitgebreid.  Van heel simpel tot heel luxe en ook allerlei bestelwagens. Sinds kort voert Hertz ook een lijn met elektrische huurauto’s. Hertz is van een eenmanszaak uitgegroeid tot één van de grootste autoverhuurders wereldwijd. Hertz telt  circa 8.200 vestigingen in 146 landen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 16 reviews
by E. Bronkhorst on Herzt Autoverhuur
veel geduld vereist
Verzorging van documenten: Ongelooflijk traag, bestelde auto niet gelijk beschikbaar

Van te voren via internet gereserveerd. Toch lange wachtrijen. Tig loketten, maar slechts 3 man personeel beschikbaar... ruim anderhalf uur gewacht + de gereserveerde auto niet direct beschikbaar. Onder druk gezet om overbodige verzekeringen te nemen. Uiteindelijk werd een gehavend exemplaar toegewezen. Service wordt elk jaar weer een stukje slechter.

by F.J. Boute on Herzt Autoverhuur
al met al meer dan een uur wachten
Verzorging van documenten: Traag, en sloom

auto via internet al gehuurd. Kostte uiteindelijk bijna 2 uur om alles te regelen. Rij achter ons werd langer en langer. Ongehoord

by richard welgraven on Herzt Autoverhuur
een topper
Verzorging van documenten: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

goed en snel geregeld,duidelijke afspraken ,schone mooie auto,geen mankementen en snel ook weer ingenomen,wat soms bij anderen een uur duurt

by J. Bonten on Herzt Autoverhuur
Goede prijs/kwaliteit
Verzorging van documenten: Goed

Goede service, correct en snel. Vlotte afhandeling van schade die afgedekt was met de afgesloten verzekering.

by Martine on Herzt Autoverhuur
Top
Verzorging van documenten: Goed

Prima bedrijf, goede . Netjes geholpen. Vlotte service, goed berijkbaar

by Lisa Van Hole on Herzt Autoverhuur
Amazing service
Verzorging van documenten: Meer dan goed, enorm snel en vriendelijk
Prijs / Kwaliteit: Onze huurauto lag heel netjes en was zeker en vast gekuist

Ik ben samen met mijn ouders naar Orlando, FL gegaan.
Dit was een super toffe vakantie en dat is zeker en vast door onze huurauto.
Alles was tip top in orde en was zeker onze prijs waard. Ik heb geen enkel negatief puntje aan te merken.

Prima de luxe
Verzorging van documenten: Perfect
Prijs / Kwaliteit: Prima

Bij Hertz is het altijd in orde. Het afhalen van de bestelde auto gaat zonder onnodige poespas erg efficient. De auto's zijn altijd prima in orde. De shuttle dienst vanaf de luchthaven is uitstekend

by tammy on Herzt Autoverhuur
voordeel
Verzorging van documenten: Geen idee
Prijs / Kwaliteit: Prima

Ik heb ooit zo'n goldmember pasje gekregen. Automatisch boek ik tegenwoordig bij Hertz. Goed de aanbiedingen in de gaten houden, bellen naar klantenservice wil ook nog wel eens helpen voor een betere prijs. Ik vind het ideaal als je na een lange vliegreis aan komt lopen en zo je auto in stapt zonder in een rij te moeten wachten. Niemand die je nog extra's probeert aan te smeren. Gewoon en instappen en rijden maar.
Natuurlijk kijk ik altijd of de prijs van Hertz niet veel afwijkt van de andere aanbieders. En tot nu toe eindig ik nog steeds bij Hertz.

Goedkoper
Verzorging van documenten: Geen idee

Ik hoor en zie dat mensen Hertz allemaal te duur vinden, ik zag laatst op www.nationalekortingscodes.nl een kortingscode voor Hertz staan, misschien is dat wat voor de mensen die het te duur vinden.

by Hansi1959 on Herzt Autoverhuur
Addertje onder het gras
Verzorging van documenten: Matig
Prijs / Kwaliteit: Goed

In september 2009 heb ik een auto gehuurd uit het "fun" programma van Hertz, een ford Mustang. Rechtstreeks geboekt bij Hertz. Bij reservering duidelijk ingevuld dat afhaaladres anders was als terugbrengadres (afhalen in centrum San Francisco en terugbrengen luchthaven san Francisco). Dit stond dan ook duidelijk op de ontvangen bevestiging na de betaling. Bij afhalen van de auto kwam er alsnog "een addertje onder het gras vandaan"... of ik maar even $100 wilde bij betalen voor de "drop-off" kosten. Na telefonisch overleg met een super visor werd dit bevestigd; de z.g. REHLIT (Rent It Here Leave It There) kosten worden altijd pas aan de balie in rekening gebracht en zijn nooit in de prepaid voucher inbegrepen..... Ook op een achteraf ingediende schriftelijke klacht bij Hertz kreeg ik dit zelfde te horen. Dus houd rekening met een onaangename verrassing aan de hertz balie in het geval dat je de auto op een andere plaats wil retourneren (zelfs als dat bij de boeking was opgegeven)

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Beoordeling: Hertz Autoverhuur

door USA4ALL leestijd: 1 min
2
%d bloggers liken dit: