Een Howard Johnson hotel. De prijzen van de kamers vallen binnen de gemiddelde verhuurprijzen. Het hotel valt op doordat de lobby en het restaurant geheel en jaren 50 & 60 stijl zijn ingericht. Je ontbijt kan je nuttigen in halve Cadillacs.

Address: 8701 Collins Avenue 33154 Miami, FL
Area: Miami Beach – Middle Beach

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
Erg leuk hotel!
Verzorging van documenten: Prima!
Prijs / Kwaliteit: Goed

Dit hotel heeft voor ons een speciale betekenis. Het was namelijk het allereerste hotel voor ons in de Verenigde Staten. In 1998 bezochten we dit leuke hotel waarvan de lobby en het restaurant geheel in jaren 50 & 60 stijl zijn ingericht. Je neemt plaats in bv een Cadillac om je ontbijt te verorberen. De loopafstand naar de zee en strand is miniem. Wij willen er zeker nog eens naar terug. Al is het enkel maar op herinneringen op te halen. Tegenwoordig valt het hotel binnen de Howard Johnson keten.

Happy Days
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

1x2 dagen gelogeerd in '97 en 1x 5 dagen in juli '08. Hotel in de stijl van de serie Happy days of Grease. Breakfast buffet in open cadillacs. Heel leuk en ook lekker. Diep zwembad, zeker voor de US. Vlak aan de zee, alleen gescheiden door een klein zandweggetje. Parking van het hotel ca. 8$, goedkoop voor Miami. Propere vernieuwde kamers.

Beoordeling: Hotel Dezerland Beach – (Howard Johnson)

door USA4ALL leestijd: <1 min
0
%d bloggers liken dit: