Amerikaans (ontbijt) restaurant met een Country Story naast het restaurant. Cracker Barrel valt in de midden prijsklasse. Laat hier je ervaringen achter!

Cracker Barrel Old Country Store, Inc is een Amerikaanse keten van gecombineerde restaurant en cadeau winkels met een zuidelijk thema. Het bedrijf werd opgericht door Dan Evins in 1969; haar eerste winkel was in Lebanon, Tennessee, waar het hoofdkantoor nog steeds verblijft. Winkels van de keten waren in eerste instantie geplaatst in de buurt van de Interstate snelweg en afritten in het zuidoosten en het Midwesten VS, maar het is in de loop van de jaren 1990 en 2000 in het hele land uitgebreid.

Het menu van Cracker Barrel is gebaseerd op de traditionele Zuidelijke-gerechten, met uiterlijk en interieur als een ​​ouderwetse General Store. Elk restaurant heeft een veranda bekleed met houten schommelstoelen, een stenen open haard, en decoratieve voorwerpen uit de omgeving. Cracker Barrel is bekend om zijn samenwerking met country muziek performers. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Renee on Restaurants
Prijs / Kwaliteit: 9

Heerlijk eten, goede prijs kwaliteit verhoudingWij zijn fan, ook de winkel is leuk om even rond te struinen

by Wop on Restaurants
Redelijk, maar niet super
Verzorging van documenten: In orde
Prijs / Kwaliteit: Goed

Gemiddeld restaurant in mijn ogen, We hebben er ontbeten in juli 2015. Weet niet of dit een van onze vaste stekjes in de USA zal worden. Prijs kwaliteit is ok, maar niet bijzonder genoeg. De dames in ons reisgezelschap vonden het leuk om in de aangrenzende store rond te neuzen.

Cracker Barrel

door USA4ALL leestijd: 1 min
0
%d bloggers liken dit: