Ervaring Delta Airlines

Deel uw ervaring met Delta Airlines! Delta Air Lines (IATA Code: DL) is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die lid is van de SkyTeam-alliantie. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld.

Delta heeft een groot nationaal en internationaal netwerk en vliegt op bestemmingen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika en Azië. Delta’s thuisbasis, Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport in Atlanta is – in passagiersaantallen – het grootste vliegveld ter wereld. Andere hubs van Delta zijn in New York (JFK), Cincinnati , Salt Lake City en in Amsterdam (Schiphol). Andere belangrijke knooppunten in het netwerk van Delta zijn in New York (LaGuardia), Orlando, Los Angeles, Boston en Washington D.C.. Met in totaal 272 bestemmingen in 45 landen heeft Delta een groot internationaal routenetwerk.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 10 reviews
by marie-jose kerckhoffs-Backhuis on Delta Airlines
fijne ervaring met bemanning

Afgelopen vrijdag 9 oktober 2015 teruggekomen met Delta airlines van New York naar Brussel.ik stapte al met met buikpijn in het vliegtuig,ongeveer halverwege de vlucht viel ik flauw van de pijn, bemanning was er direct bij en ik kreeg gelijk ijsklontjes , koud washandje, water enz enz, Nederlands sprekende stewardess erbij , geweldig hoe ze dit hebben opgepakt. Later ging het mij weer wat beter, stewards en stewardessen kwamen geregeld vragen , super bemanning.gelijk bij aankomst afspraak gemaakt bij eigen huisarts, ik bleek een fikse blaasontsteking te hebben. maar terug te komen op bemanning. Super!!!!

by Frank v Mastrigt on Delta Airlines
Trauma
Verzorging van documenten: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

We hebben een bijzondere ervaring gehad op onze vlucht van Detroit naar Amsterdam .Vlucht nr DL 138. Op 25. Aug 2015 om 19.54 vertrek tijd ..
Mijn man werd halverwege de vlucht niet goed en I.s flauw gevallen in het vliegtuig .
Direct werd een dokter gevraagd en gingen de lichten aan .het werd direct serieus genomen .personeel was erg behulpzaam en attent ..er is overleg geweest met de piloot om terug te vliegenWe zaten op dat moment precies in het midden van onze vlucht .terug gaan was geen optie ..mijn man kreeg zuurstof toegediend en mocht naar de 1 klas om daar bij te komen .Bij aankomst op Schiphol stond er een ambulance team klaar .na onderzocht te zijn mocht hij naar huis .
Dankzij het advies is hij nu gedotterd en is bezig te herstellen .
Wij willen het personeel van deze vlucht hartelijk bedanken en waarderen zeer hun professionele aan pak ..
Frank en Joke van Mastrigt
Noordwijk aan Zee

USA4ALL: Heftig Joke, beterschap voor je man!

by Wilmy on Delta Airlines
Minpuntje
Verzorging van documenten: Goed

Na zoveel keren in the States te zijn geweest en gevlogen met Delta Airlines hebben ze de vloot vernieuwd. Het is prettig dat deze maatschappij zoveel overstapplaatsen heeft waardoor je vaak dichter bij de eindbestemming bent. Ik wil wel een kant tekening maken want tussen 15 mei en 15 september ze geen dieren mee op een vlucht. Omdat mijn hond altijd mee gaat, moet ik uitkijken naar een maatschappij wat erg moeilijk is gezien mijn bestemming. Ik vind dit uitermate vreemd om dat Delta de grootste ter wereld is en kleinere maatschappijen dit wel doen.

by Wilmy on Delta Airlines
Reiziger
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

Ik reis vaak naar Atlanta in de U.S.A. En dan vanuit Duitsland
(Dusseldorf) is het nog goedkoper vliegen met Delta. Helaas hebben ze niet vaak een stoel t.v. maar hangen deze nog boven de gangen. In Atlanta moet men echt rekening houden met de super strenge beveiliging.
Waarschijnlijk is dit de strengste van Amerika. De laatste twee keren moest ik zelfs in het zicht en voelbare haarschuifjes uit mijn simpel opgestoken haar doen. Na de extra controle was er in het kleine bakje waar de haarschuifjes in lagen geen haarschuifje meer te vinden en mocht ik ook niet kijken of ze eventueel op de grond onder de band waren gevallen. Ook is het vaak beter v.a het vliegveld naar een stad in de buurt te gaan met de shuttle bus dit is goedkoop en daar dan een auto huren. Dit is vaak goedkoper dan vooraf, of op het vliegveld. Ook de benzine, een gallon +/_ 3,75 liter is bij de huidige prijzen rond $ 3.90 is in verhouding erg goedkoop.

by Wop on Delta Airlines
Gewoon Goed
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

Onlangs met Delta naar Orlando gevlogen, met tussenstop. Voldoende beenruimte. Het eten was matig. Het entertainment systeem wat we enkel op de heenweg hadden ging tegen het einde van de vlucht "stuk" en kon niet meer gemaakt worden. Plus punt was de stroom aansluiting onder de stoel, waardoor er optimaal op de Nintendo's en laptop gespeeld kon worden. Terug hadden we ruim 2 uur vertraging buiten de schuld van Delta ivm weersomstandigheden in Atlanta (tussenstop). De informatievoorziening was prima. Oordeel: Niet bijzonder, niet slecht, maar gewoon goed.

by MjH on Delta Airlines
Delta
Verzorging van documenten: Super
Prijs / Kwaliteit: Goed

Heenreis juli 2008:alles verliep vlot ,ieder had zijn eigen schermpje voor zich,vriendelijk personeel.vlotte overstap in NY. terugreis aug.2008:binnenlandse vlucht OK,maar bij overstap in Atlanta liep alles mis,vlucht was overboekt en wij (8Belgen)mochten niet meer mee!dus hebben we een nachtje langer mogen(moeten) blijven.volgende vlucht naar Brussel was in een halfleeg oud toestel zonder eigen schermpjes,wat de kinderen zeer erg vonden.

by Kingsfan on Delta Airlines
Aanrader
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

Delta vliegt meestal op tijd personeel meestal behulpzaam, vloot wordt wat ouder dus comfort verminderd beenruimte voor grote mensen niet slechter als elders prijs vanuit België bij de besten zijn op eigen website bijna steeds duurder dan boeken via een bookingssite geen echte problemen mee gehad, al 38000 miles mee gevlogen

by Kris2008 on Delta Airlines
reeds 2 x met Delta Airlines
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

Ik heb 2 jaar na elkaar met Delta gevlogen vanaf Brussel naar de States. Inchecken verliep telkens vlekkeloos. Ook bij de overstappen. Beenruimte is goed maar kan beter vooral als de stoel voor u achteruit gaat. Stoelen zijn wel in leer, dat vind ik wel comfortabeler dan in andere vliegtuigen. Het eten is zoals bij de meeste maatschappijen: redelijk goed, maar met een 'vliegtuigsmaakje'. Het grote minpunt vind ik de videoschermen in het vliegtuig. Hoe meer je naar achter toe gaat hoe slechter je het grote scherm kan zien. Het eerste jaar was dit een scherm met heel slecht beeld, er was bijna niks van te zien. Het personeel aan boord deed hun werk, maar was nooit echt vriendelijk te noemen. Over het algemeen redelijk tevreden over Delta (prijs/kwaliteit ) Maar ik denk dat ik dit jaar terug voor United ga kiezen.

by Johan on Delta Airlines
Gewoon Goed
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

Tot nu toe eenmaal gevlogen met Delta Airlines. Goede service en vriendelijk personeel . Het eten was zoals je dat van vliegtuig maaltijden mag en kan verwachten. De beenruimte was niet super maar dat heeft meer met eigen lengte te maken. Zeker een maatschappij om rekening mee te houden als je gaat boeken.

by Wop on Delta Airlines
Standaard maatschappij
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

Ik heb slechts eenmaal met Delta Airlines gevlogen (in 2005). Geen noemenswaardige bijzonderheden te melden eigenlijk. We hadden geen vertraging, de beenruimte voor een gemiddelde lengte is in orde, en het personeel was vriendelijk. Mocht Delta de goedkoopste tickets bieden, dan ga ik er zonder problemen boeken!

Ervaring Delta Airlines

door USA4ALL leestijd: <1 min
0
%d bloggers liken dit: