In de rubriek Amerika Culinair neemt Nelleke van Lindonk u mee naar het culinaire deel van de Verenigde Staten. Wie dacht dat Amerika bestaat uit hamburgers & frites zal na het lezen van deze rubriek beseffen dat de realiteit iets anders is. Nelleke laat op verbluffende wijze zien dat The Kitchen van Amerika zich niet in een hoek laat drukken. Heerlijke culinaire verwennerij zal de revue passeren. Nelleke zal met heerlijke Amerikaanse recepten komen zodat u uw kookkunsten kunt beproeven op The American way.

Wie is Nelleke van Lindonk?

Nelleke reisde tientallen jaren door de Verenigde Staten met haar man Peter. Tijdens deze reizen ontdekte ze het culinaire Amerika. Dwars door bijna alle staten ging Nelleke juist niet naar een hamburgertent maar zocht ze de Amerikaanse cuisine op. Ze bezocht streekrestaurants, foodfestivals, kreeg kookles en nog veel meer. Uiteindelijk besloot Nelleke haar ervaringen vast te leggen in het boek De Verenigde Smaken van Amerika. Ze schrijft daarin, op persoonlijke en bijzonder intrigerende wijze, wat haar ervaringen zijn. Bijzondere recepten passeren de revue. Het boek biedt een keur aan bijzondere Amerikaanse recepten en ervaringen in relatie tot The Kitchen van Amerika. Haar boek biedt elke liefhebber van koken een nieuwe uitdaging. Maar ook liefhebbers van Amerika als vakantieland krijgen een nieuw inzicht door dit boek te lezen.

Bij US4ALL heeft Nelleke haar eigen rubriek: Amerika Culinair. Ze zal hier online inzicht geven in de Amerikaanse way of cooking. Wij wensen u alvast veel plezier met deze rubriek. En gaat u vooral eens Amerikaans koken & deel uw ervaringen met Nelleke en andere bezoekers.

De Verenigde Smaken van Amerika op Facebook, klik hier!

Verenigde Smaken van Amerika
Interesse gekregen in het boek van Nelleke van Lindonk? Het boek is helaas niet meer verkrijgbaar in de boekhandel. Neem contact op met USA4ALL indien u een van de laatste exemplaren wilt bemachtigen

De Verenigde Smaken van Amerika
N. van Lindonk

Alle recepten van Nelleke van Lindonk worden bewaard in ons archief. Wilt u deze eens rustig doorkijken of er iets voor u bijzit kiest u hier voor het Archief.

Amerika Culinair – Introductie

door USA4ALL leestijd: 1 min
0
%d bloggers liken dit: