Beoordeel hier uw vlucht met United Airlines. United, is een van de grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Sinds 1 oktober 2010 is United Airlines gefuseerd met Continental Airlines tot één luchtvaartmaatschappij met de naam van United en het logo van Continental.

In Chicago heeft United haar grootste hub, O’Hare International Airport, waar het dagelijks meer dan 550 vertrekkende vluchten verwerkt. United heeft ook hubs op Houston George Bush Intercontinental Airport, New York Newark Liberty International Airport, Cleveland Hopkins International Airport, Denver International Airport, Washington Dulles International Airport, San Francisco International Airport en Los Angeles International Airport. De maatschappij heeft een uitgebreid binnenlands netwerk, en vliegt ook naar Europa, Azië, Australië, Zuid-Amerika en het Caraïbisch Gebied.

United Airlines vliegt onder meer dagelijks van Amsterdam en Brussel naar Chicago (O’Hare), Washington (Dulles), Houston (George Bush) en Newark (Liberty).

United Airlines

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Hans on United Airlines
Hmm..
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Goed

Bij het boarden van UA903 viel het ons op dat we een vrij oude crew hadden, en dat vind ik helemaal niet erg, maar het hele vliegtuig was oud! Géén entertainment aan boord, alleen een ouderwets tv schermpje, en de dvd speler, of wat dan ook maar, werkte ook nog eens niet goed, want alle films haperden, erg irritant! Het eten was écht niet lekker, ze hadden ook alleen pasta, en nieteens kip, zoals gebruikelijk..
Ik kies niet weer voor United..

by Suus on United Airlines
Over het algemeen goed
Verzorging van documenten: Top
Prijs / Kwaliteit: Een net vliegtuig, alleen koptelefoons werkte niet (maar kregen direct nieuwe)

In september 2014 gevlogen met United. Service bij het inchecken prima, service aan boord top, goed eten en het smaakte ook nog. Op tijd drinken en snacks.

Door een storm boven Houston mochten we niet landen en nadat we eindelijk geland waren, was het drama om door customs heen te komen en alle rijen daarna om veilig weer door te kunnen naar de verste gate van het vliegveld. Daar aangekomen op een haar na de vlucht gemist. Gelukkig konden we wel meteen omgeboekt worden en vlogen we drie uur later.

Terug was ik minder tevreden. Tot op de dag van vertrek konden we onze stoelen zien, maar op die dag niet meer, bleek het vliegtuig overboekt te zijn door twee samengevoegde vluchten, onze stoelen vergeven en zaten we verspreid door het vliegtuig. Na beklag netjes opgelost.

De service aan boord was zoals op de heenweg prima, lekker, genoeg en goed.

Wij zouden er zeker weer voor kiezen om met United te vliegen

by Wop on United Airlines
Matig vliegtuig
Verzorging van documenten: Goed
Prijs / Kwaliteit: Wisselend

In maart 2015 gevlogen met United. Het vliegtuig om zowel de heen als de terugvlucht is van ver voor dit jaartal. Zwaar verouderde multimedia mogelijkheden. Standaard films die op gezette tijden beginnen.

Afdekranden bij de handbagage opslag waren met plakband vastgeplakt en velt tijdens de vlucht naar beneden. Het personeel deed een beetje laconiek over de staat van het interieur.

Het eten was matig, de sla verkleurd. Als je de keuze hebt om voor de zelfde prijs een andere maatschappij te boeken, dan zou ik dat doen..

United Airlines – Beoordeling

door USA4ALL leestijd: 1 min
0
%d bloggers liken dit: