Arjan van Gent is met zijn foto Antelope Canyon de winnaar van de  fotowedstrijd najaar 2017. De foto werd gekozen door een vakjury. De vakjury: “Ditmaal kozen wij voor de eenvoud. Donker licht en diepte door schaduw. De eentonige kleur past bij de eenvoud van deze foto 

De foto Sunset over Florida van Pat Karst ontving 62 stemmen en was daarmee de winnaar van de publieksjury. De inzenders hadden het de jury niet gemakkelijk gemaakt. Vele mooie foto’s zijn er ingezonden. 

foto-op-xpozer-banner-ebook De wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met Xpozer. Arjan namens USA4ALL en haar sponsor, van harte gefeliciteerd! Arjan ontvangt zijn foto in HD Kwaliteit! (Xpozer XL (60x90cm, HD afdruk + spansysteem) twv. 75 euro!) Binnenkort start er weer een nieuwe fotowedstrijd houdt daarvoor onze site in de gaten!

xpozer-Banner-468-60

Winnende foto Arjan van Gent – Vakjury – Fotowedstrijd Amerika – Najaar 2017

Arjan van Gent - Antelope Canyon

Reactie Arjan: 

Het thema USA ligt ons na aan het hart daar mijn vrouw en ik reeds een keer of 15 een reis hebben gemaakt naar Noord-Amerika, dus USA en Canada. Natuur, Amerikaanse geschiedenis en sport zijn daarin grote trekkers en wij proberen altijd .e.e.a. te combineren.  De foto is gemaakt in 2012, Lower Antelope Canyon, Arizona . Het was erg moeilijk om slechts drie foto’s uit te zoeken uit een opgebouwde collectie van alle reizen.  Maar Lower Antelope Canyon moest een plaatshebben bij deze drie. 

Nogmaals, bedankt voor het kiezen van deze foto als winnaar!

Winnende foto Pat Karst – Sunset Over Florida – Publieksjury – Fotowedstrijd Amerika

 

 Sunset over Florida - Pat Karst

%d bloggers liken dit: