Foto Arlington Cemetery – Meer dan vier miljoen mensen bezoeken jaarlijks Arlington National Cemetery, nabij Washington D.C.. Vele komen om de uiteindelijke eer te bewijzen. Ook vind u hier het graf van John F. Kennedy.

De eerste stop onderweg naar de begraafplaats is het Visitors Center, gelegen aan de begraafplaats entree, waar kaarten, gidsen, tentoonstellingen, informatiediensten , een boekhandel en toiletten zijn te vinden. De begraafplaats biedt geen rolstoelen of kinderwagens en als u een van deze nodig heeft dient u deze zelf mee te nemen.

[nggallery id=18]

Foto Arlington Cemetery

Arlington National Cemetery is één van de 139 nationale begraafplaatsen van de Verenigde Staten. Hoewel het een militaire begraafplaats is, liggen er naast militairen ook bekende Amerikanen als presidenten, astronauten, politici en verdienstelijke burgers, waaronder 367 ontvangers van de Medal of Honor. Het ligt op een groene heuvel boven de rivier Potomac in Arlington County, Virginia, met zicht op Washington D.C.

De begraafplaats werd voor het eerst in gebruik genomen in 1864. Dagelijks zijn er ongeveer vijftien begrafenissen. De begraafplaats telt zo’n 400.000 graven.

%d bloggers liken dit: