Het meest bezochte gedeelte van Zion National Park is Zion Canyon. Dat is een ravijn, 24 kilometer lang en 800 meter diep, met hoog oprijzende wanden en hellingen. Het ravijn is uitgeslepen door de Virgin River, en dankzij die rivier heeft Zion Canyon nu rijk gevarieerde flora en fauna. Als in het voorjaar de sneeuw in de bergen smelt, voert de Virgin River grote hoeveelheden puin en sediment af. Daardoor is het erosieproces dat Zion Canyon en de diverse zijdalen heeft gevormd, nog steeds volop gaande.

LIGGING
Zion ligt in het zuidwesten van de staat Utah.
Grootte: 593 vierkante kilometer
Hoogte: variërend van 1.115 tot 2.600 meter
TOEGANGEN / AFSTANDEN IN HET PARK
Er lopen vier routes door Zion National Park. De maximum snelheid in het park bedraagt 35 mijl per uur.

Zion-Mount Carmel Highway:
Deze bijzonder mooie weg is een deel van de UT-9, en loopt over een afstand van 16 kilometer door het zuidoostelijke gedeelte van het park. Onderweg passeer je twee hoog in de rotsen gelegen tunnels die een totale lengte hebben van 2,7 kilometer. De weg is bereikbaar:

Vanuit het oosten:
– neem de UT-89
– neem bij het plaatsje Mount Carmel Junction de afslag naar de UT-9
– je rijdt het park binnen via de oostelijke ingang (East Entrance)Vanuit het westen:
– neem de I-15 (van Las Vegas naar Salt Lake City)
– kies voor Exit 16 (vanuit het zuiden) of Exit 27 (vanuit het noorden)
– volg de UT-9 tot voorbij het plaatsje Springdale
– je rijdt het park binnen via de zuidelijke ingang (South Entrance)

Zion Canyon Scenic Drive:
Deze weg van ongeveer 10 kilometer lang (enkel) ligt ook in het zuidoosten, en volgt een vertakking van de Virgin River. De weg kronkelt zich in noordelijke richting door het ravijn. Dit is de drukst bezochte route van Zion, de weg is daarom tijdens het hoogseizoen alleen toegankelijk voor de gratis shuttlebussen.
– De Zion Canyon Scenic Drive is een zijweg van de Zion-Mount Carmel Highway (de UT-9), en begint ruim 1 kilometer voorbij het Visitor Center dat bij de zuidelijke toegang ligt.

Kolob Canyons Road:
Deze 9 kilometer lange weg (enkel) ligt in het noordwestelijke gedeelte van Zion. Het is hier veel minder druk dan in Zion Canyon. De weg is alleen bereikbaar vanuit het westen:
– neem de I-15 (van Las Vegas naar Salt Lake City)
– neem Exit 40, je bent dan vrijwel meteen bij de toegang tot het park

Kolob Terrace Road:
Deze weg heeft een lengte van 33 kilometer (enkel), en loopt gedeeltelijk buiten het park om, en gedeeltelijk door het midden van het park. Er maken niet veel toeristen gebruik van deze weg, die gesloten is van november tot mei.
– neem de I-15 (van Las Vegas naar Salt Lake City)
– neem Exit 16 (vanuit het zuiden) of Exit 27 (vanuit het noorden)
– neem direct voorbij het gehucht Virgin de noordelijke afslag naar de Kolob Terrace Road

Afstanden tussen de diverse toegangen:
De afstand tussen de zuidelijke ingang (bij Springdale) naar het plaatsje Virgin (begin van de Kolob Terrace Road) bedraagt 35 kilometer.
De afstand tussen de zuidelijke ingang en de ingang van Kolob Canyons bedraagt 63 kilometer. (45 minuten)
De afstand tussen het plaatsje Virgin en de ingang Kolob Canyons is 28 kilometer.

AFSTANDEN NAAR HET PARK:
Vanuit het noorden naar de zuidelijke ingang:
– Cedar City: 61 mijl – 98 km – 1.20 uur
– Salt Lake City: 311 mijl – 498 km – 5.40 uur
Vanuit het noorden naar de Kolob Canyons ingang:
– Cedar City: 22 mijl – 35 km – 0.35 uur
– Salt Lake City: 272 mijl – 435 km – 4.55 uur
Vanuit het noord-oosten naar de oostelijke ingang:
– Bryce Canyon: 76 mijl – 121 km – 1.45 uur
– Panguitch: 64 mijl – 102 km – 1.30 uur
Vanuit het zuid-oosten naar de oostelijke ingang:
– Kanab: 31 mijl – 49 km – 0.45 uur
– Page: 105 mijl – 168 km – 2.20 uur
– Grand Canyon North Rim: 111 mijl – 177 km – 2.30 uur
– Grand Canyon South Rim: 238 mijl – 381 km – 5.20 uur
Vanuit het zuid-westen naar de zuidelijke ingang:
– St. George: 43 mijl – 69 km – 1.00 uur
– Las Vegas: 163 mijl – 260 km – 3.00 uur
Vanuit het zuid-westen naar de Kolob Canyons ingang:
– St. George: 30 mijl – 47 km – 0.36 uur
– Las Vegas: 148 mijl – 237 km – 2.30 uur
TIPS
Als je vanuit Nevada of (tijdens zomertijd) vanuit Arizona naar Zion reist, dan passeer je een tijdzone en duurt je dag één uur korter.
Als het gesneeuwd heeft zijn sommige trails gevaarlijk. Het kan zijn dat er trails afgesloten worden.
ZION MOUNT-CARMEL HIGHWAY
Deze weg, een deel van de UT-9, verbindt de lager gelegen Zion Canyon met de hoge plateaus in het oosten. De weg heeft zeer terecht de benaming ‘Scenic Byway’ gekregen. Als je het park via de zuidelijke ingang binnenkomt, dan kom je na ongeveer 2 kilometer het Visitor Center tegen. Ruim 1 kilometer verder kom je bij de afslag naar de Zion Canyon Scenis Drive. De Zion Mount Carmel Highway loopt daar verder naar het oosten, richting Pine Creek Canyon. De weg stijgt daar sterk via een aantal scherpe haarspeldbochten, je hebt hier een prachtig uitzicht over Zion Canyon. Na ruim 5 kilometer kom je bij de eerste van twee in 1930 aangelegde tunnels. Omdat de tunnel erg smal is, moeten bestuurders van voertuigen van meer dan 2.40 meter breed en/of meer dan 3.40 meter hoog, zich vooraf melden bij de ingang van het park. De rangers zorgen dan dat het tegemoetkomende verkeer wordt tegengehouden, zodat je de volle breedte van de tunnel kan gebruiken. Dit kost $ 10,- en je kan er binnen een periode van één week twee keer gebruik van maken.
Het gebruik van de tunnel is verboden voor fietsers, voetgangers, voertuigen die hoger zijn dan 3.98 meter, langer dan 12 meter, of zwaarder dan 22.500 kg.
Houd er rekening mee dat bij de tunnels vaak enig oponthoud voorkomt.
Direct na de eerste tunnel ligt een parkeerterrein, waar je het beginpunt kunt vinden van de Canyon Overlook Trail. Twee kilometer verder kom je door een tweede, kortere tunnel.
Voorbij deze tunnel kom je in een heel ander landschap, met dennenbomen en mooie rotspartijen. Na ongeveer 10 kilometer zie je de meest opvallende van die rotsen, de Checkerboard Mesa.Vlakbij de oostelijke ingang ligt het begin- of eindpunt van de East Rim Trail.
 • Canyon Overlook Trail
  Deze trail gaat naar het meest eenvoudig bereikbare hoog gelegen uitkijkpunt van het park. Via rotsachtige paden, die gedeeltelijk zijn afgezet met hekken, klim je naast een rotswand omhoog tot onder een groot overhangend gedeelte van die rots. Beneden je zie je een smal zijravijn, de Pine Creek Narrows. Het tweede gedeelte van de trail gaat over meer open rotsachtig terrein. Je bereikt dan de bovenste rand van een vertikale rots, dit uitkijkpunt ligt ruim 200 meter boven de bodem van de vallei, waar je de rode Zion Mount Carmel Highway goed kan zien.
  Lengte: 1,6 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil: 50 meter
  Duur: 1 uur (heen en terug)
  Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de Canyon Overlook Trail.
ZION CANYON SCENIC DRIVE
Het Shuttlebus systeem
De meeste toeristen bezoeken Zion National Park vooral voor deze Scenic Drive. Vanwege de toenemende drukte is het sinds enkele jaren niet langer toegestaan om deze route met de eigen auto te rijden, je moet nu gebruik maken van de gratis shuttlebussen. Gasten van de aan de Scenic Drive gelegen Zion Lodge mogen wel de eigen auto gebruiken.Je kan je auto parkeren bij het Visitor Center (kort voorbij de zuidelijke ingang), of in het plaatsje Springdale. De capaciteit van parkeerplaats van het Visitor Center is op drukke dagen niet voldoende, meestal zijn alle plaatsen ongeveer halverwege de ochtend bezet. Als je in Springdale overnacht, kan je dan ook het beste de auto bij het hotel laten staan.De bus stopt op zes plaatsen in Springdale (aangegeven met het bordje “Shuttle Parking”) en op acht plaatsen in het park. Je mag zo vaak in- en uitstappen als je wilt. De eerste bus vertrekt vanuit Springdale rond 5.30 uur, en vanaf het Visitor Center vanaf 5.45 uur. De laatste bus vertrekt vanaf het eindpunt (The Temple of Sinawava) omstreeks 22.30 uur. Een rit van het Visitor Center naar de Temple of Sinawava, en weer terug naar het Visitor Center (zonder uit te stappen) duurt ongeveer 90 minuten.Klik hier voor informatie over het shuttlebus systeem.

Dicht bij het Visitor Center ligt een camping, South Campground. Bij de brug van deze camping ligt het begin van twee trails:

 • Watchman Trail
  In verband met de hitte wordt het aangeraden om deze trail in de ochtend of in de avond te lopen. Het pad eindigt aan de rand van de 1995 meter hoge Watchman Peak, vanwaar je een gode uitzicht hebt op Zion Canyon, Oak Creek Canyon en het stadje Springdale.
  Lengte: 3,3 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil: 112 meter
  Duur: 2 uur (heen en terug
 • Pa’rus Trail
  Een verhard pad volgt de Virgin River van de South Campground tot aan de tweede busstop, bij Canyon Junction. Op deze trail zijn huisdieren en fietsers toegestaan.
  Lengte: 5,6 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil: 15 meter
  Duur: 1,5 uur (heen en terug)

Eerste busstop: Zion MuseumTweede busstop: Canyon Junction
Dit is de splitsing van de UT-9 en de Zion Canyon Scenic Drive, en het eindpunt (of beginpunt) van de eerder genoemde Pa’rus Trail.

Derde busstop: Court of the Patriarchs ViewpointBij de stopplaats begint een pad van zo’n 100 meter lengte. Aan het eind van dat pad bereik je een uitkijkplaats op drie bergtoppen die zijn vernoemd naar de drie bijbelse stamvaders Abraham (2.101 meter), Isaac (2.081 meter) en Jacob (2.083 meter).

Als je vanaf de stopplaats de weg oversteekt, kom je bij het beginpunt van de:
 • Sand Bench Trail
  Tijdens deze gemiddeld zware trail heb je een goed uitzicht The Three Patriarchs en op drie hoge bergtoppen, Mount Moroni (1.734 meter), The Sentinel (2.181 meter) en The Beehives (2.104 meter). Het laatste gedeelte van deze trail bestaat uit een loop. Er maken ook ruiters gebruik van deze trail.
  Lengte: 5,8 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil: 152 meter
  Duur: 3 uur (heen en terug)

Vierde busstop: Zion Lodge
Via een brug kan je de Virgin River oversteken. Je komt dan bij het beginpunt van de:

 • Lower Emerald Pool Trail
  Dit populaire wandelpad gaat naar een klein bergmeertje en drie kleine watervallen.
  Het is niet toegestaan om in het meertje te zwemmen.
  Lengte: 1,9 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil: 21 meter
  Duur: 1 uur
 • Middle Emerald Pool Trail en Upper Emerald Pool Trail
  Vanaf de Lower Emerald Pool kan je nog verder lopen naar twee hoger gelegen bergmeertjes. Ook daar is zwemmen niet toegestaan. Deze route is zwaarder dan die naar de Lower Emerald Pool. Tijdens de wandeltocht kan je een van de zijravijnen van Zion Canyon zien, Heaps Canyon genaamd.
  Lengte: 3,3 kilometer (heen en terug, van Zion Lodge)
  Hoogteverschil: 46 meter
  Duur: 2 uur
Vijfde busstop: The Grotto
Ook vanaf deze stopplaats beginnen diverse trails:

 • Angels Landing Trail
  Deze trail wordt één van de mooiste van alle Nationale Parken genoemd! Het is echter wel een zeer zware trail, die absoluut niet geschikt is voor mensen met hoogtevrees.
  Het schaduwrijke begin van de trail is nog niet echt spectaculair. Wat verderop begint het pad te stijgen, maar dat is alleen nog maar een voorbode van het gedeelte dat Walter’s Wiggles wordt genoemd, en dat bestaat uit een aantal bochten waarin je flink moet klimmen. In het laatste gedeelte loop je over een smalle richel (gedeeltelijk afgezet met kettingen) met aan beide zijden diepe afgronden. Je wordt voor deze inspanningen wel beloond met een spectaculair uitzicht over Zion Canyon. Volgens sommigen heb je hier het gevoel dat je ‘on the top of the world’ bent.
  Lengte: 8,6 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil: 453 meter
  Duur: 4 uur
 • Kayenta Trail
  Deze trail gaat via een onverhard pad naar de hierboven beschreven Emerald Pools.
  Lengte: 3,2 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil: 45 meter
  Duur: 2 uur
 • Grotto Trail
  Dit is een wandelpad van ongeveer 800 meter (enkel) naar de Zion Lodge. Onderweg zie je de Red Arch Mountain (1.807 meter). Deze trail kan worden gecombineerd met de Kayenta Trail en de Lower Emerald Pool trail, je krijgt dan een loop trail van 4,8 kilometer.
 • West Rim Trail
  Deze lange trail is alleen geschikt voor ervaren hikers. Je loopt via het Horse Pasture Plateau naar Lava Point (2.405 meter), dat ligt in het middelste gedeelte van Zion National Park (in de buurt van de Kolob Terrace Road).
  Lengte: 22,5 kilometer (enkel)
  Hoogteverschil: 1.095 meter
  Duur: 12 uur

Zesde busstop: Weeping Rock
Tijdens de twee kilometer lange rit van de vijfde naar de zesde halte passeer je de Great White Throne (2.056 meter), Angels Landing (1.765 meter) en The Organ (1.554 meter).

 • Weeping Rock Trail
  Uit een overhangende rotspartij sijpelt water naar beneden, en aan de onderkant van de rots groeien mos en allerlei mooie planten. Weeping Rock is vooral erg mooi in het voorjaar.
  Lengte: 800 meter (heen en terug)
  Hoogteverschil: 30 meter
  Duur: 30 minuten
 • East Rim Trail
  Deze lange tocht gaat naar de oostelijke ingang van het park.
  Lengte: 18,7 kilometer (enkel)
  Hoogteverschil: 732 meter
  Duur: 7 uur
In dit gedeelte van het park liggen nog diverse andere lange trails, zoals de Hidden Canyon Route, de East Mesa Trail, Observation Point Trail en de Cable Mountain Trail. Informatie is verkrijgbaar bij het Visitor Center.

Zevende stop: naamloos
Dit is een uitkijkpunt vanwaar geen trails beginnen.

Achtste stop: Temple of Sinawava
De bus stopt hier bij de 1.347 meter hoge Temple of Sinawava, en gaat vervolgens via dezelfde weg weer terug naar het Visitor Center. Vanaf de parkeerplaats begint de trail:

 • Riverside Walk
  De wanden van het ravijn komen steeds dichter bij elkaar. Je volgt de Virgin River via een verhard pad stroomopwaarts, tot je uitkomt bij de bekende Zion Narrows. Hier is slechts enkele meters ruimte tussen de ruim 600 meter hoge bergwanden. Er is hier een klein strandje naast het water, veel mensen gebruiken deze plek als rustpunt, of om even pootje te baden of te zwemmen. Bij een lage waterstand is het mogelijk het smalle ravijn in te lopen. Let op: tijdens een regenbui kan het water snel stijgen en erg gevaarlijk worden!
  Lengte : 3,3 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil : 17 meter
  Duur : 1,5 uur
KOLOB CANYONS ROAD
Kolob Canyons Road is een mooie, bochtige weg van 8,5 kilometer lengte door het noordwestelijke gedeelte van Zion National Park. Aan het begin van de weg staat het Kolob Canyons Visitor Center, waar je een aparte brochure over dit gebied kan krijgen. Voorbij het Visitor Center gaat de weg, langzaam stijgend, in noordelijke richting langs de Hurricane Cliffs. Je komt bij het riviertje Taylor Creek, dat drie aftakkingen kent. De weg volgt enige tijd de zuidelijke vertakking (South Fork), en buigt dan af naar het zuiden. Bij Lee Pass begint de Kolob Arch Trail. De weg eindigt bij het Kolob Canyons Viewpoint.
 • Taylor Creek Trail – Middle Fork – Homepage
  Deze gemiddeld zware trail gaat naar Double Arch Alcove, dat zijn twee natuurlijke bogen in de rotsen. Tijdens deze trektocht moet je enkele malen het riviertje Taylor Creek oversteken, houd er dus rekening mee dat je schoenen nat kunnen worden.
  Begin- en eindpunt: aan Kolob Canyons Road, vier kilometer voorbij het Visitor Center
  Lengte: 8,6 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil: 137 meter
  Duur: 4 uur (heen en terug)
 • Taylor Creek Trail – North Fork
  Dit is geen officiële trail. Vanaf de Middle Fork Trail kan je de noordelijke tak van Taylor Creek zo’n 4 kilometer volgen via een niet onderhouden pad.
 • Taylor Creek Trail – South Fork
  Ook dit is geen officiële trail, maar wel de moeite waard. De zuidelijke tak van Taylor Creek kan gedurende ongeveer 1,5 kilometer worden gevolgd.
 • Kolob Arch Trail
  Dit is een zware tocht langs de riviertjes Timber Creek en La Verkin Creek, en die eindigt bij Kolob Arch, een natuurlijke stenen boog met een overspanning van 94 meter. Dit is een van de grootste bogen ter wereld.
  Begin- en eindpunt: aan Kolob Canyons Road, net voorbij Lee Pass
  Lengte: 23 kilometer (heen en terug)
  Hoogteverschil: 213 meter
  Duur: 9 uur (heen en terug)
 • Kolob Canyons Viewpoint
  Aan het einde van Kolob Canyons Road heb je een mooi uitzicht op de Finger Canyons.
KOLOB TERRACE ROAD
Deze weg begint bij het plaatsje Virgin aan de UT-9, en staat slecht aangegeven. Na zo’n tien minuten rijden gaat de weg vrij steil omhoog. Ongeveer 13 kilometer ten noorden van Virgin begint de populaire Left Fork of North Creek trail. – homepage

Om deze lange trail te mogen lopen heb je een permit nodig, er worden maximaal 50 mensen per dag toegelaten. Bij Kolob Terrace Road is geen Visitor Center, je moet hiervoor dus eerst naar een van de andere gedeeltes van het park.Voorbij Left Fork verlaat de weg het park, en rijd je door een gebied met veel koeien en paarden. Daarna draait de weg naar het oosten, en ga je – sterk stijgend – opnieuw Zion in. Op dit punt begint de 11 kilometer lange Hop Valley Trail (enkele afstand), die uitkomt bij Kolob Arch in het Kolob Canyons gedeelte van Zion. (Kolob Arch ligt ongeveer 300 meter lager dan het beginpunt aan de Kolob Terrace Road). Blijf je de weg volgen, dan kom je bij het beginpunt van de 10 kilometer lange Wildcat Canyon Trail (enkele afstand). Deze trail leidt naar het hoog gelegen Lava Point, vanwaar je een uitzicht van 360º op de omgeving hebt. Lava Point is, verder in het noorden, ook via een dirtroad bereikbaar.Je kan het park aan de noordzijde verlaten, en via een dirtroad doorrijden tot aan Cedar City.

Kolob Terrace Road is gesloten van november tot mei.

WEERSOMSTANDIGHEDEN
Tijdens de lente kan het weer erg onvoorspelbaar zijn. Soms is het nat en stormachtig, soms is het droog en zonnig. De zomers zijn vaak behoorlijk warm, en vooral in de avonduren komen regelmatig zware buien voor. Tijdens de herfst is het vaak helder en mild weer, de nachten zijn dan wel koud. De kleuren zijn dan op hun mooist. Ook de winters zijn vrij mild, in Zion Canyon sneeuwt het vaak licht. In de hoger gelegen gebieden ligt vaak meer sneeuw.
Maand Temperatuur max-min Neerslag
Januari 11° C tot – 2° C 4,0 cm
Februari 14° C tot -1° C 4,0 cm
Maart 18° C tot 2° C 4,3 cm
April 23° C tot 6° C 3,3 cm
Mei 29° C tot 11° C 1,8 cm
Juni 34° C tot 15° C 1,5 cm
Augustus 37° C tot 19° C 4,1 cm
September 33° C tot 15° C 2,0 cm
Oktober 26° C tot 9° C 2,5 cm
November 17° C tot 2° C 3,0 cm
December 11° C tot -1° C 3,8 cm
ACCOMODATIE
Campings

Er zijn drie campings in het park. South Campground en Wachtman Campground liggen vlakbij de zuidelijke ingang. Op Watchman Campground zijn plaatsen met electriciteit beschikbaar. Je kan alleen reserveren (maximaal vijf maanden van te voren) voor Watchman Campground.Lava Point Primitive Campground ligt aan de Kolob Terrace Road. Deze gratis camping is open van mei tot oktober en heeft alleen – de naam zegt het al – heel primitieve voorzieningen. Er is geen water verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie over campings in de omgeving van Zion.

Hotels

Er ligt één hotel in het park, de Zion Lodge. Dit hotel ligt ongeveer in het midden van de Zion Canyon Scenic Drive, en het is aan gasten toegestaan om op deze weg van de eigen auto gebruik te maken. Zeer tijdig reserveren is noodzakelijk! Klik hier voor meer informatie over hotels in de omgeving van Zion.

VOORZIENINGEN

Visitor Center

 • Zion Canyon Visitor Center
  Dit Visitor Center ligt bij de zuidelijke ingang. De openingstijden zijn van 08.00 uur
  tot 17.00 uur (in de winter) en tot 19.00 uur (in de zomer).
 • Kolob Canyons Visitor Center
  Dit Visitor Center ligt bij de ingang aan de Kolob Canyons Road. De openingstijden
  zijn van 08.00 uur tot 16.30 uur (in de winter) en tot 19.00 uur (in de zomer).

In de beide Visitor Centers zijn brochures over het park te verkrijgen. Ook is er een interessante expositie over de ontstaansgeschiedenis te zien. Er zijn rangers aanwezig die vragen kunnen beantwoorden, en bij wie je terecht kan voor een backcountry permit en voor informatie over georganiseerde activiteiten, zoals door rangers begeleide wandeltochten.In de souvenirwinkel zijn kaarten, boeken, posters etc. te koop.

Zion Nature Center
Dit Nature Center ligt voorbij het Zion Canyon Visitor Center, vlakbij de ingang van South Campground. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich hier opgeven voor het Junior Ranger Program.

Zion Museum
In dit in het jaar 2002 geopende museum vind je archeologische objecten die op systematische wijze in het park zijn verzameld. Ook is er veel informatie te vinden over de oude kolonisten: je kan hier hun dagboeken en brieven bekijken, hun kleding, huisraad en de gereedschappen die zij op hun boerderijen gebruikten. Verder is er een expositie waar je een compleet herbarium van de plantenwereld van Zion kunt bezichtigen.

Winkels
Er zijn geen winkels in Zion National Park aanwezig.
Er zijn wel souvenirwinkels bij het Visitor Center en bij Zion Lodge

Postkantoor
Bij Zion Lodge

Restaurants
Bij Zion Lodge (tijdens het hoogseizoen is reserveren noodzakelijk)

Toiletten en water
– bij Zion Canyon Visitor Center
– bij Zion Museum
– bij Zion Lodge
– bij The Grotto
– bij Weeping Rock (hier is geen drinkwater verkrijgbaar)
– bij de Temple of Sinawava
– bij de oostelijke ingang (hier is geen drinkwater)
– bij Kolob Canyons Visitor Center

Picnic-tafels
– bij het Kolob Canyons Viewpoint
– bij Lava Point
– bij het Zion Nature Center
– bij The Grotto

LINKS
Nationale Park Service
About Zion National Park
Joe Braun’s Guide to Zion National Park
Download hier een document over de geschiedenis van Zion (NL)
%d bloggers liken dit: